Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα

Chengdu TCWY New Energy Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας εγκαταστάσεις αερίου οξυγόνου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας εγκαταστάσεις αερίου οξυγόνου για τις πωλήσεις
12000Nm3/h βαραίνω-PSA-H2 TCWY ήταν προωθημένο επιτυχώς στη Νότια Κορέα το 2015, έχει τρέξει ομαλά για πάνω από τρία έτη, η απόδοσή της είναι σταθερή και αξιόπιστη, το τέλος μας - η ικανοποίηση του χρήστη φθάνει νέο σε υψηλό! -Ο κ. Lee, ο αναπληρωτής διευθυντής από τη βιομηχανική Co. αερίου DAESUNG, ΕΠΕ Νότια Κορέα.

—— LEE

Λάβαμε έναν πολύ αεροσυμπιεστή καλής ποιότητας από TCWY τον περασμένο μήνα, ακριβώς όπως υποσχέθηκαν, όλα είναι τέλεια! Η μηχανή τρέχει καλά, TCWY παρείχε γρήγορό τους μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη, και την κατάρτιση. TCWY είναι αντάξιος συνεργάτης εμπιστοσύνης, αναμένουμε να εργαστούμε με τους για το επόμενο πρόγραμμα PSA.

—— Somchai

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

    Διαφορετικές προηγμένες γραμμές παραγωγής για να κατασκευάσει τους εξοπλισμούς υψηλής ακρίβειας, το επίστρωμα, τη συγκέντρωση, καθώς επίσης και τις συνεταιριστικές γραμμές για να κάνει τη βαλβίδα, προσροφητικά, καταλύτης.

  • OEM / ODM

    Δεδομένου ότι ένας κορυφαίος βιομηχανικός προμηθευτής λύσης αερίου, OEM&ODM είναι και ο δύο διαθέσιμος για όλους τους συνεργάτες μας, το υψηλό συμβατό σχέδιο Α θα εκδοθεί μετά από την παραλαβή που το πρόγραμμα απαριθμεί όπως η πίεση, ποσοστό ροής, αγνότητα, ικανότητα, τόσο επάνω από τους πελάτες μας.

  • Ε & Α

    Το κέντρο Ε&Α TCWY ιδρύθηκε το 2013, το οποίο συνεργάζεται με την ομάδα πωλήσεων πολύ στενά. Ο πελάτης ανατροφοδοτεί, οι ανάγκες αγοράς και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε πληροφορίες παραδίδονται από την ομάδα πωλήσεων εγκαίρως κάθε εβδομάδα. Αυτές οι πληροφορίες διευκολύνουν κατά ένα μεγάλο μέρος την Ε&Α μας για να βελτιώσουν την ποιότητά μας, αναπτύσσουν τα νέα προϊόντα αναλόγως. Και η Ε&Α TCWY συνεργάζεται επίσης με το εργαστήριο του διάσημου πανεπιστημίου που μας δίνει τη ισχυρή υποστήριξη και τις οδηγίες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu TCWY New Energy Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Leon

Τηλ.:: 86-28-68731616

Φαξ: 86-28-68731617

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)